VR ŠETNJA PO BUŠAĆOJ PLATFOTMI NA OMC-u

Nove tehnologije i digitalna transformacija poslovanja u naftnom sektoru

Nikad niste bili na bušaćoj platformi? Probajte sada jer se ekipa iz razvoja ponovo primila posla i kreirala virtualnu šetnju po bušaćoj platformi. Posjetite nas tijekom sajma OMC Offshore Mediterranean Conference & Exhibition u Ravenni, od 27. do 29. ožujka, u hali 2/A36 i prošetajte virtualnom stvarnošću po bušaćoj platformi. Ovim atraktivnim elementom nastupa na sajmu, HELB još jednom potvrđuje svoju usmjerenost prema novim tehnologijama, inovativnim rješenjima i digitalnoj transformaciji poslovanja. Na štandu će se i ovog puta u opuštenoj atmosferi uz stolni nogomet moći razgovarati o aktualnim trendovima i kretanjima u industriji. I sam slogan ''Let us HELB you'', kojeg promiče HELB-ovo osoblje,  potiče svakog dobrodošlog prolaznika na bilo kakvo pitanje o ekspertizi na bušaćim postrojenjima.
OMC je inače najveći mediteranski sajam u industriji nafte i plina koji okuplja više od 650 izlagača iz 33 zemalje i više od 20 000 posjetitelja.

HELB ima gotovo 30 godina iskustva u razvoju inovativnih rješenja za elektrotehnički segment sustava bušenja u naftnoj industriji, projektiranih za specifičnu uporabu i po mjeri kupaca, za različite vrste bušaćih platformi na kopnu (offshore) i moru (onshore) kao što su:
1. SUSTAVI NAPAJANJA I UPRAVLJANJA POGONA (VFD, SCR, MCC)
2. SPECIJALNI KABELI ZA VRŠNE POGONE (Specijalni kabel pomoćne petlje i kabel za napajanje) (Service Loop)
3. SUSTAVI ZA AUTOMATIZACIJU
-Sustavi za praćenje bušećih parametara
-Sustav prigušenja oscilatornih vibracija bušećeg alata (Soft Drive temeljen na Z – Torque tehnologiji)
-Sustav za automatsko bušenje
4. REKONSTRUKCIJA I NADGRADNJA različitih električnih sustava