HELB je inženjering poduzeće za energetsku infrastrukturu. Nudimo kompletnu uslugu u svim fazama razvoja Vašeg objekta: od projektiranja, proizvodnje, izgradnje postrojenja, upravljanja i održavanja do ispitivanja i puštanja u pogon.


Jamčimo sigurnost i neprekidni rad Vašeg poslovanja, budući da ne ostavljamo nikakve "repove" za sobom. Pristup orijentiran klijentu je upisan u temelje našeg društva, a naši proizvodi i rješenja su skrojeni prema Vašim potrebama. Naši iskusni tehničari i inženjeri su Vam na raspolaganju, bez obzira jeste li u proizvodnji, prijenosu ili distribuciji električne energije, imate li aktivno industrijsko postrojenje ili pak imate posebne zahtjeve u industriji nafte i plina.


Zašto nam se kupci vraćaju i preporučuju nas?

— Činimo iznimne napore u pronalaženju najboljih mogućih rješenja, kako bismo našim kupcima pružili potpunu uslugu u skladu s njihovim zahtjevima, u najkraćem mogućem roku,

— Neprestano ulažemo u obrazovanje koje je stvorilo motivirane, inovativne i djelatnike orijentirane timskom radu, svjesnih svoje osobne i kolektivne odgovornosti,

— U tehničkom smislu smo vrlo rigidni i bezuvjetno poštujemo propise, standarde i pravila struke,

— Vjerujemo da težnja ka ostvarivanju dobrobiti za sve uključene strane rezultira stvaranju dugoročnih partnerskih odnosa.